Nieuwe winkels in Amsterdam

Een levendige sector

Aan de hand van een artikel dat een aantal nieuwe winkels beschrijft leek het ons zaak om daar ook hier melding te maken van het bestaan van deze zaken. De detailhandel in onze hoofdstad is een immer fluctuerende en volatiele markt. Goede zaken groeien uit de bestaande winkelruimte en slechte zaken pakken hun biezen. Dat zorgt voor een constant veranderend aanbod. De producten die deze winkels verkopen lopen uiteen van kleding, sieraden, meubels tot delicatessen en bolletjes Italiaans ijs. Onderstaand volgt een kleine opsomming van een aantal recentelijk geopende winkels ter opwekking van de algehele kooplust.

 Les Deux Freres

ldfOp de rozengracht hebben de broers Matthieu en Alain een life style store geopend exclusief gericht op de mannelijke kleding liefhebber. De winkel verkoopt kleding van de merken Drykorn, Peuterey, Cold Method, Lovat & Green en Tintoria Mattei. Ook verkoopt de winkel vintage items en accessoires die uiteraard uitstekend zijn te combineren met de rest van de collectie. De broers hebben met Les Deux Freres een complete en fris ingerichte winkel neergezet met een meer dan interessante collectie. Een absolute aanrader!

 Woodies at Berlin

OP de NDSM werf bevind zich sinds 1 maart de woonwinkel Woodies at Berlin. De winkel bestaat uit een showroom en achterliggend de werkplaats waar de meubels gemaakt worden. Woodies ontwerpt haar meubelen zelf maar maakt ook meubels op aanvraag en ontwerp van derden. Er worden ook vintage meubels, accessoires, industriële verlichting en fair trade textiel items verkocht. Ook is Woodies verkooppunt van een aantal minder bekende maar daarom niet minder interessante designer merken.

 Hartje Oost

hoaIn de Javastraat bevind zich een recentelijk geopend koffieboetiek. Hartje oost verkoopt naast uitstekende koffie en lunch ook kleding. De winkel heeft een industriële feel waarin nostalgische elementen zijn verwerkt. De twee dames die deze concept store in Oost runnen runnen hebben een voorliefde voor koffie en merken met een verhaal. Ook kan je in de winkel terecht voor kleine cadeautjes en uiteraard een goede lunch. Oost heeft er met deze winkel een leuke zaak bij in een zich sterk ontwikkelende volksbuurt.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>