Versier je huis met de trots van Amsterdam

Nu we allemaal op de hoogte zijn van de geweldige geschiedenis van onze hoofdstad is het ook belangrijk om daar wat mee te doen. Je kunt natuurlijk gewoon een mooi boek lezen over de Canon van Amsterdam, maar het is ook leuk om je huis te versieren met foto’s van de vensters van de Canon.

Veel van de vensters van de Canon van Amsterdam lenen zich uitstekend voor fotografie en er worden elke dag vele foto’s geschoten van vensters als De Dam, Het Stadhuis en het Museumplein. Het is niet alleen leuk om deze foto’s op je camera te laten staan of in een fotoalbum te verwerken, maar het is ook leuk om een foto op canvas af te drukken of om foto’s in te lijsten en op te hangen in je woning.

Een mooie foto van een van de vele vensters is een prachtig stuk interieur voor in de woonkamer en het past in bijna elke inrichting. Het laat gasten bovendien zien dat je trots bent op onze hoofdstad en daar hoef je je absoluut niet voor te schamen. Het is bovendien een mooi geheugensteuntje voor je kinderen, die dagelijks aan de wonderen van Amsterdam herinnerd zullen worden.

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>